5* DELUXE AMADEUS STAR İLE REN NEHRİNDE NOEL PAZARLARI Stuttgart - Strasbourg (1) (Colmar) - Speyer / Mannheim (Heidelberg) - Rüdesheim / Koblenz - Köln

5* DELUXE AMADEUS STAR İLE REN NEHRİNDE NOEL PAZARLARI Stuttgart - Strasbourg (1) (Colmar) - Speyer / Mannheim (Heidelberg) - Rüdesheim / Koblenz - Köln

14 Aralık 2024 Cumartesi - 18 Aralık 2024 Çarşamba tarihleri arasında olmalıdır
Tura katılacak Kişi Sayısı
Toplam Tutar
49.410,19 ₺
Tur Programı

Tur Programı

Özet

Ren Nehrinin Almanya, Fransa ve İsviçre sınırlarını oluşturan bölümü aynı zamanda tarihi ve geleneksel Noel Pazarlarının en keyifle kutlandığı bölgeye ev sahipliği eder. Avrupa’nın belki de en renkli dönemi olan Noel Pazarlarını bölgedeki en lüks ve konforlu gemilerden olan 5* Deluxe Amadeus Star ile tecrübe edeceğiz. Sıcak şarap, tarçın kokusu ve göz alıcı ışıklar eşliğinde rotamız üzerindeki tarihi kentleri bize özel gemimiz ile zahmetsizce keşfedeceğiz. 

Avrupa’nın en bilinen ve tercih edilen nehir firmalarından Lüftner Cruises’a ait olan 5* Deluxe Amadeus Star gemisi 2019 senesinde suya indirilmiştir. 5* otel konforu ve birinci sınıf servis amacıyla hizmet veren gemi toplam 164 yolcu kapasitelidir. Toplam 45 personelin görev yaptığı Deluxe Amadeus Star filonun en yenilerinden olup tüm kabinlerinde konfor ön planda tutulmuştur. Her kabinde Multimedya TV, saç kurutma makinesi, minibar, kasa, dahili telefon, birleştirilebilir iki yatak, kişisel havalandırma sistemi ve duş mevcuttur. 

Tur Programı

01.Gün / 14 Aralık 2024 / İstanbul – Stuttgart, Almanya / Strasbourg, Fransa 
İstanbul Havalimanı Dış Hatlar, Türk Havayolları kontuarı önünde saat 06:30’da buluşma. Check-in ve pasaport işlemlerinin ardından TK 1907 no’lu sefer ile 08:50’ da Stuttgart’a uçuş. Yerel saat ile 10:00’da varış. Pasaport ve gümrük işlemlerinin ardından bizi bekleyen aracımız ile Strasbourg limanındaki gemimize transfer öncesi Panoramik Stuttgart şehir turumuzu gerçekleştireceğiz. Tur sonrası yaklaşık 1 saat sürecek yolculuk sonrası Strasbourg’daki gemimize giriş işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. Kaptan’ın hoşgeldiniz kokteyli ve ardından akşam yemeği. Gemimiz bu akşam Strasbourg’da demirli olacak.  

02.Gün / 15 Aralık 2024 / Strasbourg, Fransa 
Alsace bölgesinin incisi ve Dünya’nın Noel Başkenti ünvanı taşıyan Strasbourg’da demirli gemimizde alacağımız kahvaltı sonrası dileyenler rehberlerinin ekstra düzenleyeceği Strasbourg & Colmar turuna katılabilirler. Strasbourg’da Avrupa Konseyi ve Parlamentosu binaları, Katedral meydanı ve Noel Pazarı görülecek yerler arasında. Öğleden sonra ise tüm sokaklarında karnaval havasının yaşandığı Colmar’ı ziyaret edeceğiz. Akşam yemeği öncesi gemimize dönüş. Gemimiz akşam yemeği sonrasında demir alarak seferine başlayacak.  

03.Gün / 16 Aralık 2024 / Speyer, Almanya 
Gemimiz bu sabah Almanya’nın Speyer kentine yanaşacak. Kahvaltı sonrası dileyenler rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği Mannheim, Speyer & Heildelberg turuna katılabilirler. Almanya’nın en güzel Noel Pazarlarından birine ev sahipliği yapan Heidelberg’de dünyaca ünlü Kale Sarayı ziyaret ettikten sonra Neckar nehrinin ortadan ikiye ayırdığı bu zarif kentte serbest zamanınız olacak. Gemimiz bu akşam yemeği sırasında demir alarak sonraki durağı olan Rüdesheim’a doğru hareket edecek. 

04.Gün / 17 Aralık 2024 / Rüdesheim / Koblenz, Almanya (Lorelei Vadisi geçişi) 
Gemimiz bu sabah erken saatlerde Almanya’nın en çok turist çeken kasabalarından Rüdesheim’a yanaşacak. Dileyenler rehberlerinin ekstra düzenleyeceği Siegfried’s Müzik Aletleri Müzesi ve Rüdesheim turuna katılabilirler. Öğle yemeği için gemiye dönüşümüzle gemimiz demir alacak ve yemek esnasında muhteşem manzaralar eşliğinde Ren Nehrinin en dar yeri olan Loreley Pasajını geçecek. Akşamüzeri Koblenz’e yanaşıyoruz. Dileyen misafirlerimiz düzenlenecek yürüyüşlü Koblenz şehir turu ve noel pazarı ziyaretine katılabilirler. Akşam yemeği sırasında gemimiz demir alarak son limanımız olan Köln’e hareket edecek.  

05.Gün / 18 Aralık 2024 / Köln, Almanya 
Sabah erken saatlerde gemimiz son durağı olan Köln’e varacak. Gemide alınacak kahvaltı sonrası çıkış işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. Ardından özel araçlarımız ile öncelikle Köln Şehir Turu & Noel Pazarı ziyaretimizi gerçekleştireceğiz. Tur sonrası Köln Havalimanına transfer. Burada yapılacak pasaport ve gümrük işlemlerinin ardından TK 1676 no’lu sefer ile saat 18:15’de İstanbul Havalimanına uçuş. Türkiye saatiyle 23:30 ’da varış ve turumuzun sonu... 

Ücrete Dahil Hizmetler

Ücrete Dahil Hizmetler

Paket Tura Dahil Olan ve Olmayan Hizmetler
ÜCRETE DAHİL HİZMETLER
  • Türk Havayolları ile İstanbul Havalimanı – Stuttgart / Köln - İstanbul Havalimanı arası gidiş dönüş uçuşlar 
  • 5* Deluxe Amadeus Star gemisinde 4 gece 5 gün tam pansiyon konaklama (İlk gün akşam yemeği ile başlar, son gün kahvaltı ile sona erer)  
  • Havalimanı- Liman arası transferler 
  • İlk gün Stuttgart, son gün Köln panoramik şehir turları 
  • Koblenz yürüyüş turu 
  • Liman & Havalimanı vergileri (kişi başı 400 €) 
  • Gemideki tüm aktivite ve animasyonlar 
  • Gemide Türkçe canlı müzik 
  • Kaptan’ın Hoşgeldiniz Kokteyli 
  • Kaptan’ın Gala Yemeği 
  • 5 çayı & yemeklerden sonra alınan çay/kahve ve geceyarısı ikramları  
  • Tur süresini kapsayan seyahat sağlık sigortası, mesleki zorunluluk sigortası. (70 yaş ve üzeri surprim uygulanır) 
  • Türkçe Rehberlik Hizmeti 
Ücrete Dahil Olmayan Hizmetler
  • Gemi personel servis ücreti (gecelik pp 15 € gemide ödenir) 
  • Türkçe rehber eşliğinde gerçekleştirilecek programda belirtilen ekstra turlar 
  • Kuru temizleme, içecekler, alışveriş, internet gibi şahsi harcamalar 
  • İptali kapsayan seyahat sağlık sigortası. (Kişi başı 35 €, 70 yaş ve üzeri %100 sürprim uygulanır.) 
  • Yurtdışı çıkış harcı 
  • Vize ücretleri (Schengen) 

 

Ekstra Geziler

Ekstra Geziler

Ekstra Geziler
Ekstra Geziler
  • Strasbourg & Colmar turu 
  • Mannheim, Speyer & Heildelberg turu 
  • Siegfried’s Müzik Aletleri Müzesi ve Rüdesheim turu 
Ulaşım ve Otel Bilgileri
Ulaşım ve Otel Bilgileri
Uçuş Bilgileri
14 Aralık 2024
TK1907   İstanbul - Stuttgart   08:50 - 10:00
 
Konaklama - Bilgileri
*