Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×
5* DELUXE AMADEUS QUEEN İLE ÜÇ NEHİR (REN, MAIN & TUNA) 5* DELUXE AMADEUS QUEEN İLE ÜÇ NEHİR (REN, MAIN & TUNA)  19 – 26 EYLÜL 2024 / 7 GECE 8 GÜN  Köln – Rüdesheim – Miltenberg / Wertheim – Würzburg – Bamberg – Nürnberg Regensburg – Passau - Münih
5* DELUXE AMADEUS QUEEN İLE ÜÇ NEHİR (REN, MAIN & TUNA) 5* DELUXE AMADEUS QUEEN İLE ÜÇ NEHİR (REN, MAIN & TUNA)  19 – 26 EYLÜL 2024 / 7 GECE 8 GÜN  Köln – Rüdesheim – Miltenberg / Wertheim – Würzburg – Bamberg – Nürnberg Regensburg – Passau - Münih
5* DELUXE AMADEUS QUEEN İLE ÜÇ NEHİR (REN, MAIN & TUNA) 5* DELUXE AMADEUS QUEEN İLE ÜÇ NEHİR (REN, MAIN & TUNA)  19 – 26 EYLÜL 2024 / 7 GECE 8 GÜN  Köln – Rüdesheim – Miltenberg / Wertheim – Würzburg – Bamberg – Nürnberg Regensburg – Passau - Münih

5* DELUXE AMADEUS QUEEN İLE ÜÇ NEHİR (REN, MAIN & TUNA) 5* DELUXE AMADEUS QUEEN İLE ÜÇ NEHİR (REN, MAIN & TUNA) 19 – 26 EYLÜL 2024 / 7 GECE 8 GÜN Köln – Rüdesheim – Miltenberg / Wertheim – Würzburg – Bamberg – Nürnberg Regensburg – Passau - Münih

19 Eylül 2024 Perşembe - 26 Eylül 2024 Perşembe tarihleri arasında olmalıdır
Tur Programı
Özet

Avrupa’nın en bilinen ve tercih edilen nehir firmalarından Lüftner Cruises’a ait olan 5* Deluxe Amadeus Queen gemisi 2018 senesinde suya indirilmiştir.. 5* otel konforu ve birinci sınıf servis amacıyla hizmet veren gemi toplam 162 yolcu kapasitelidir. Toplam 46 personelin görev yaptığı Deluxe Amadeus Queen’nin tüm kabinlerinde konfor ön planda tutulmuştur. Her kabinde Multimedya TV, saç kurutma makinesi, minibar, kasa, dahili telefon, birleştirilebilir iki yatak, kişisel havalandırma sistemi ve duş mevcuttur.

Tur Programı

01.Gün / 19 Eylül 2024 / İstanbul – Köln, Almanya

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar, Türk Havayolları kontuarı önünde saat 04:30’da buluşma. Check-in ve pasaport işlemlerinin ardından TK 1671 no’lu sefer ile saat 07:30’da Köln’e uçuş. Yerel saat ile 09:50’de varış. Pasaport ve gümrük işlemlerinin ardından bizi bekleyen aracımız ile Köln limanındaki gemimize transfer. Dileyenler rehberlerinin ekstra düzenleyeceği Köln & Düsseldorf Şehir Turu’na katılabilirler. Tur sonrası gemiye check/in işlemleri. Kaptan’ın hoşgeldiniz kokteyli sonrasında akşam yemeği. Gemimiz akşamüzeri demir alarak seferine başlayacak.

 

02.Gün / 20 Eylül 2024 / Rüdesheim, Almanya

Gemimiz bu sabah muhteşem manzaralar eşliğinde Ren Nehrinin en dar yeri olan Loreley Pasajını geçecek. Ardından öğlene doğru Almanya’nın en çok turist çeken kasabalarından Rüdesheim’a yanaşıyoruz. Dileyenler rehberlerinin ekstra düzenleyeceği Siegfried’s Müzik Aletleri Müzesi ve Rüdesheim Turu’na katılabilirler. Gemimiz akşamüzeri demir alacak.

 

03.Gün / 21 Eylül 2024 / Miltenberg & Wertheim, Almanya

Keyifle geçecek sabah kahvaltısı sonrası gemimiz öğlene doğru Main nehrinin incisi olarak bilinen Miltenberg’e varacak. İsteyen misafirlerimiz Miltenberg’de etkileyici ahşap evler eşliğinde yürüyüş turunun ardından, Main nehri boyunca otobüsle Wertheim’e gideceğimiz ve bu şirin kasabayı da yürüyüş turu ile keşfedeceğimiz ekstra olarak düzenlenecek Wertheim & Miltenberg Turu’na katılabilirler.

 

04.Gün / 22 Eylül 2024 / Würzburg, Almanya

Sabah kahvaltısının ardından gemimiz Würzburg’a yanaşacak. Burada rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Würzburg & Rothenburg Turu’nda öncelikle UNESCO Dünya Kültür Mirası olan Würzburg Residence Sarayını gezeceğiz. Würzburg Şehir Turunda; Würzburg Sarayı (giriş ücreti dahil), Dom St. Kilian (Cathedral), Alte Mainbrücke (Eski Köprü), Falkenhaus, Marienkapelle, Alte Markt Platz (eski şehir meydanı) görülecek yerler arasındadır. Ardından Ardından öğle yemeği için gemimize dönüyoruz. Yemek sonrası belirlenen saatte başlayacağımız turumuzun ikinci bölümünde, otobüsümüzle 40 dk. uzaklıktaki, Almanya’nın orta çağ dan günümüze korunarak kalmış en sembolik yerleşimi Rottenburg ob de Tauber’e geçiyoruz. Rothenburg, belkide tüm Almanya’nın en güzel ve kesinlikle en ünlü kasabası. Geçen zamandan hiç etkilenmemiş orta çağ kasaba merkezi ve onu tümüyle çevreleyen, hasarsız 14.yy’dan kalma koruma duvarları ile tanınan Rothenburg, ziyaretçilerine zaman içinde geriye gitmiş hissi veriyor.. Karakter ve cezbedici güzellikler ile dolu kasabalar ilginizi çekiyorsa Rothenburg’a hayran kalacaksınız.Tur sonrasında akşam yemeği öncesinde gemimize dönüyoruz. Gemimiz akşam saatlerinde Bamberg’e doğru demir alacak.
 

05.Gün / 23 Eylül 2024 / Bamberg, Almanya

Öğle yemeği sonrası Main Nehrinde sıradaki durağımız ve Unesco Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Bamberg’e varıyoruz. Burada rehberinizin ekstra düzenleyeceği Bamberg Turu’nda Gotik ve Barok tarzın bir sentezi olan İmparatorluk Katedrali görülecek yerler arasında. Mimarisiyle dikkat çeken, köprü üzerine inşa edilmiş tarihi belediye binası en çok fotoğraflanan noktalardan. Tur sonrası verilecek serbest zamanınızda Dünyaca Ünlü Bamberg’in yerel isli birasını da deneyebilirsiniz. Tur sonrası gemimize dönüyoruz. Gemimiz akşam yemeği sırasında demir alarak Nürnberg’e hareket edecek.

 

06.Gün / 24 Eylül 2024 / Nürnberg, Almanya

Sabah kahvaltı sonrası varacağımız Nürnberg’de rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği Nürnberg Şehir Turu’na katılabilirsiniz. Turumuzda 13.yy şehir surlarından günümüze gelen (Beyaz Kule) Weisser Turm, The "Marriage Carousel" (Ehekarussell), Ortaçağdan günümüze en iyi şekilde korunarak gelmiş olan şehir kulesi Nassauer Tower House, Bayanlar Kilisesi olarak bilinen Frauenkirche, Rathaus, Altstadt ve merkezinde yer alan ve bugün hala işlevini devam ettiren Eski Pazar-Hauptmarkt görülecek yerler arasındadır. Ardından gemimize öğle yemeği öncesi dönüyoruz. Öğleden sonra gemimiz Regensburg için demir alacak.

 

07.Gün / 25 Eylül 2024 / Regensburg,Almanya

Sabah kahvaltısı esnasında gemimiz Almanya’nın en eski şehirlerinden biri olan ve aynı zamanda UNESCO Dünya Mirasları listesinde de yer alan Regensburg’a yanaşacak. Misafirlerimiz burada rehberimizin ekstra düzenleyeceği Regensburg & Weltenburg Manastırı Turuna katılabilirler. Akşam yemeği saatinde gemimiz Passau’ya doğru yola çıkacak.

 

08.Gün / 26 Eylül 2024 / Passau, Almanya / Münih - İstanbul

Gemimiz sabah üç nehrin birleştiği şehir olan Passau’ya yanaşacak. Sabah gemide alınacak kahvaltı sonrası gemiden çıkış işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. Münih Havalimanına transfer. Dileyenler rehberlerinin düzenleyeceği ekstra Münih Turu’na katılabilirler. Tur sonrası havalimanına transfer. Burada yapılacak pasaport ve gümrük işlemlerinin ardından TK 1636 no’lu sefer ile saat 19:20’de Istanbul Havalimanı’na uçuş. Türkiye saatiyle 23:05’de varış ve turumuzun sonu…

Ücrete Dahil Hizmetler
Paket Tura Dahil Olan ve Olmayan Hizmetler
ÜCRETE DAHİL HİZMETLER

· 5* Deluxe Amadeus Queen gemisinde 7 Gece 8 Gün Tam Pansiyon Konaklama (İlk gün akşam yemeği ile başlar, son gün kahvaltı ile sona erer)

· THY ile İstanbul - Köln / Münih - İstanbul Havalimanı arası tarifeli seferler ile uçuşlar

· Gemideki tüm aktivite ve animasyonlar

· Gün boyu lounge da yer alan self servis olarak çay, kahve ve su

· 5 çayı ve geceyarısı ikramları

· Akşam yemekleri ile ikram edilen kırmızı / beyaz şarap

· Havalimanı liman arası transferler

· Türkçe rehberlik hizmeti (20 kişi olması durumunda)

· Yurtdışı seyahat sağlık sigortası (70 yaş üzeri surprim uygulanmaktadır.)

Ücrete Dahil Olmayan Hizmetler

· Gemideki personel bahşişleri (gecelik pp 15 €)

· Türkçe rehber veya gemi tarafından düzenlenecek ekstra turlar

· Kuru temizleme, alışveriş gibi şahsi harcamalar

· Vize Ücreti (Schengen vizesi)

· Yurtdışı çıkış harcı
Ekstra Geziler

Ekstra Geziler

Ekstra bulunmamaktadır.
Ulaşım ve Otel Bilgileri
Uçuş Bilgileri
TK1671   İstanbul - Köln   07:30 - 09:50
 
TK1636   Münih - İstanbul   19:20 - 23:05
Konaklama - Bilgileri
4*
Misafirler
Toplam Tutar
66.612,55 ₺