Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

The Anatolian Hotel

Mücahitler, Gazi Muhtar Paşa Blv No:50, 27010 Şehitkamil/Gaziantep, Turkey - 27010-Gaziantep, TR
Laundry
A La Carte Restoran
Restoran
Bar

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

This luxurious city hotel boasts a strategic setting in Gaziantep. Guests will be intrigued by the central location which allows them to explore the rich culture and history of this ancient city. A wide range of transportation options are to be found within easy access of the hotel, placing other areas of the city within convenient reach. This upscale hotel offers first-class facilities and services in a prime location, catering to the business and leisure needs of discerning travellers. Guests are welcomed into a world of luxury and style, where meticulous attention to detail, and impeccable service are the order of the day. Guests will be impressed by the functional space and comfortable surroundings the rooms have to offer, and the hotel's unparalleled amenities ensure a successful business trip, or an unforgettable leisure break.

Genel

  • Laundry

Yeme-Içme

  • A La Carte Restoran
  • Restoran
  • Bar

Oda Özellikleri

  • Duş
  • Banyo

Otel Özellikleri

Otelde 3 restoran (toplam kapasite: 260), kahvaltı salonu (toplam kapasite: 100), pastane, Snack Bar, kafeterya, Ocakbaşı Restaurant (100 kişilik), Roof Restaurant (60 kişilik), Snack Restaurant (100 kişilik), Lobi Bar, Havuz Bar, Roof Bar, Restaurant Bar, Disco Bar, Türk, İtalyan, Fransız, vejetaryen, deniz ürünleri mutfakları hizmettedir. 5 toplantı salonu mevcuttur. 24 saat oda servisi, kablosuz İnternet, bay/bayan kuaför, bilardo masa tenisi, kapalı otopark, hediyelik eşya, çamaşırhane servisi, güvenli para kasaları, uyandırma servisi, ütü hizmeti otel özellikleri arasındadır. Kaliteli ve rahat bir ortamda uzmanlarla son derece kapsamlı ve güvenilir bir hizmet sunan Sağlık ve Güzellik Merkezi'nde tüm bakım hizmetlerinden en yüksek kalitede faydalanarak kendinizi yenileyebilirsiniz. 120 m² ve 1,70 m derinliğindeki kapalı yüzme havuzu serin bir alternatif olurken uzman antrenörler eşliğinde fitness salonumuzda pilates, step, aerobik ve aletlerle spor yapabilir, kaybettiğiniz enerjinizi Vitamin Bar'da alabilirsiniz. Bayanlar ve baylar için ayrı ayrı düşünülmüş olan sauna, Fin hamamı ve masaj salonlarımızda günün yorgunluğunu atabilir, geleneksel kese ve Türk hamamı masajıyla vücudunuzu şımartıp cildinizin gözeneklerini açarak temiz hava almasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca solaryum salonlarında istediğiniz bronzluğa kavuşabilirsiniz. Cilt bakım salonunda güzelliğinize güzellik katabilirsiniz.

Oda Özellikleri

131 adet lüks oda içerisinde 18 adet süit, executive kat, sigara içilmeyen kat, 1 kral dairesi ve engelli odaları mevcuttur. Tüm odalarda merkezi klima, TV, minibar, kasa, saç kurutma makinesi, Pay TV, interaktif LCD TV, kablosuz internet, telefon, voice mail ve elektronik kilit sistemi bulunmaktadır. Odanızda tüm bilgisayar işlemlerinizi yapabilirsiniz, kendi mönünüzü hazırlayıp sipariş verebilirsiniz, sesli mesajlarınızı alabilirisiniz. Süit odalarda jakuzi bulunmaktadır. Executive odalar için özel hizmetler hızlı check-in ve check-out, odalarda kettle, 1 takım elbise ütüsü, sabahları odaya günlük gazete servisi, yastık mönüsü, havaalanı transferi, sekreterya, çato katında özel kahvaltı, ekstralarda % 10 indirimdir. Rezervasyon veya giriş esnasında odanızın sıcaklık derecesini belirttiğiniz takdirde odanız resepsiyondan otomatik olarak istediğiniz dereceye ayarlanacaktır.

Otel Tanıtım Bilgisi

Gaziantep'in kalbinde bir şehir oteli.

Otel Yakınında

Gaziantep, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en kalabalık ve en gelişmiş şehirlerinden biridir. Gaziantep'in tarihi ve mutfağı da dillere destandır. Gaziantep'e gittiğinizde fıstıklardan ve envai çeşit baklavadan tatmayı ihmal etmeyin. Gaziantep'te gezilecek yerler arasında en başta Gaziantep Kalesi ve Zeugma Müzesi geliyor.

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Gaziantep Havaalanı 22,9 km uzaklıkta
  • The Anatolian Otel şehir merkezindedir. Gaziantep Kalesi: 1

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri